Wat is homeopathie aan huis?

De voordelen van een homeopaat die bij u langskomt

Als homeopaat merk ik dat steeds meer cliënten het erg prettig vinden als huisbezoek mogelijk is. Het is geschikt voor iedereen en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en voor senioren. Als u slecht ter been bent is het natuurlijk ook erg praktisch.

Kinderen kunnen gewoon thuis, in hun eigen omgeving zijn/spelen. Tevens krijg ik als homeopaat op deze manier een duidelijker beeld en dat geeft een betere anamnese.

Sommige mensen vinden het prettig als er tijdens het eerste consult iemand bij is. U kunt daarom altijd uw echtgenoot, vriend(in), familielid of kennis vragen om er bij te komen zitten.

Tijdens een consult neem ik werkelijk de tijd voor u.

Homeopathie voor baby’s en kinderen tot en met 12 jaar bestaat uit één consult aan huis en enkele telefonische consulten. Steeds meer ouders vragen mij, tijdens de werking van het homeopathisch middel, om meer uitgebreide ondersteuning. Daarvoor is het Homeopathisch Coaching traject voor ouders & kind in het leven geroepen. Meer informatie vindt u bij Behandeling & Tarieven.

Homeopathie voor (jong)volwassenen bestaat uit 3 consulten waarbij u uitgebreid, vanuit een holistische visie (lichaam en geest), wordt onderzocht. Meer informatie over de behandeling vindt u bij Behandeling & Tarieven.

Homeopathische Coaching biedt u de benodigde ondersteuning tijdens de werking van het homeopathische geneesmiddel. Naast dat een homeopathisch middel je zelf-genezende vermogen aan het werk zet, worden er zaken voorgespiegeld die betrekking hebben op ons bewustzijn. Die kunnen bijvoorbeeld gaan over onzekerheid, angst, boosheid of verdriet. Ook eventuele terugkerende patronen kunnen een rol spelen. Meer informatie vindt u bij Behandeling & Tarieven.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u meer weten over de homeopathische behandeling?

U kunt mij altijd, zonder verdere verplichtingen, bellen of mailen voor meer informatie. Ik ben ervan overtuigd dat er vaak veel meer te bereiken valt dan men in eerste instantie denkt.

Geen bijwerkingen

Er bestaan momenteel ongeveer 6.000 homeopathische geneesmiddelen. Als homeopaat onderzoek ik nauwkeurig welk geneesmiddel bij u past. De homeopathische geneesmiddelen zijn 100% natuurlijk en vrij van allerlei toevoegingen.

Een homeopathisch middel spreekt de zelf-genezende krachten in uw lichaam aan. We bestrijden geen symptomen maar behandelen de oorzaak van een klacht of ziekte.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Neem – geheel vrijblijvend – contact op.

Stel een vraag of maak een afspraak

Homeopaat aan Huis komt in:

Woont u elders? Neem contact op voor de mogelijkheden